Redisseny web | Can Passerells Allotjament turístic

Informació de l’empresa

Can Passerells és una joia amagada al cor del camp, on la tranquil·litat es fusiona amb la natura. L’allotjament rural ofereix una experiència autèntica i relaxant. La casa, amb la seva arquitectura tradicional i comoditats modernes, us ofereix un ambient acollidor i càlid. Can Passerells us convida a descobrir la riquesa cultural i gastronòmica de la regió. És un refugi perfecte per desconnectar.

Necessitats del client

El client necessita millorar la seva pàgina web actual mitjançant modificacions i incorporació de nous serveis i apartats. Això inclou proporcionar informació detallada sobre les habitacions que lloguen i afegir contingut multimèdia nou. L’objectiu és oferir una experiència renovada i atractiva que satisfaci les necessitats dels usuaris

Solució al problema

Per millorar la pàgina web del client, hem fet modificacions i afegir nous serveis i seccions. Això inclou oferir informació detallada sobre les habitacions i afegir contingut multimèdia actualitzat. La nostra solució cerca oferir una experiència renovada i atractiva per satisfer les necessitats dels usuaris.

Nombre del proyecto
Redisseny web | Can Passerells Allotjament turístic
Categorías

Abans del redisseny web realitzat per HBStudio

Després de la maquetació per HBStudio

Auditoria Gratis

Estàs traient el màxim rendiment a la teva pàgina web?

Conversem? 🤝
1
💭 En què et podem ajudar?
Hola 👋
et resolem els teus dubtes immediatament!
👏👏👏