Armengol Picapedrers

Informació de l’empresa

Armengol Picapedrers és una empresa que realitza treballs en pedra natural (Picapedrero) i restauració de masies que arrenca del 1946, dues generacions que ens hem distingit en bones feines, per la qual cosa tenim els màxims reconeixements oficials en l’exercici d’aquesta tasca. La nostra és una experiència contrastada que dóna garantia de la feina ben feta, més de 60 anys al servei dels nostres clients. Les nostres obres són la nostra millor carta de presentació en solucionar problemes i actuacions amb eficàcia!

Necessitats del client

Les necessitats del client són molt senzilles, necessiten una pàgina web per donar a conèixer la seva trajectòria a la restauració de masies, la creació d’un petit portafoli amb tots els projectes realitzats perquè el públic pugui apreciar aquest treball de dues generacions.

Solució al problema

S’ha creat una petita pàgina web on el client exposa els projectes més importants que ha realitzat, també hi ha un petit apartat de reconeixements per donar a conèixer tots aquests projectes tan bonics realitzats en el pas del temps.

Nom del projecte
Armengol Picapedrers
Categories
Conversem? 🤝
1
💭 En què et podem ajudar?
Scan the code
Hola 👋
et resolem els teus dubtes immediatament!
👏👏👏